Over mezelf:

Na mijn studie pedagogiek en ‘t werken met kinderen en tieners , vond ik in de jaren ’90 mijn passie in de dans. Ik volgde opleiding en trainingen in ‘ Sacred Dance’, Dances of Universal Peace, Sufi - Zikr dans, moderne dans, Indiase BarataNatyam. Dit combineerde ik met trainingen in yoga, meditatie, healing.

 

In 1994 kwam ik spontaan via dromen en meditaties in contact met dolfijnen, in 2000 werd ik naar Hawaii geleid om met hen te zwemmen.

De ontmoeting met deze ‘ engelen van de zee’, was voor mij een onvergetelijke ervaring van onvoorwaardelijke liefde, speelsheid, thuis komen. Het heeft mijn leven in een stroomversnelling en ommekeer gebracht. Sindsdien verblijf ik jaarlijks enkele maanden op ’Big Island of Hawaii’, zwemmend met vrije dolfijnen, walvissen ontmoetend , spelend.....dansend!

Wat eerst voor mijn eigen healingproces was is nu een van de grootste geschenken in mijn leven geworden: mensen mogen begeleiden in de her-innering van hun ziele essentie, mbv de energie van de dolfijnen en walvissen, healing, yoga, meditatie.

In Hawaii begeleid ik jaarlijks spirituele groepsreizen, als ook individuele begeleiding in het zwemmen met de dolfijnen en ontmoeting met de walvissen. 

 

In 2002 ontmoette ik Linda Shay (Sedona - VS) in Hawaii. Zij vroeg mij om haar opleiding voor Dolphin Healing Practicioner: ’Dolphin Healing Hearts’ in NL te volgen en organiseren. Linda heeft van 2003 - 2011 jaarlijks deze opleiding in NL gegeven.

Tevens ontmoette ik Grandma Chandra in 2006 in Hawaii (www.grandmachandra.com), een heel bijzondere ontmoeting die mijn leven erg verrijkt heeft. Voor haar organiseerde ik seminars in Hawaii en NL.

Daarnaast heb ik meerdere trainingen op het gebied van healing/energiewerk gevolgd, waaronder Reiki 1 en 2, Quantum Healing Touch, Awakening your Lightbody. En natuurlijk de directe downloads tijdens het zwemmen met de vrije dolfijnen en walvissen.

 

Op het gebied van yoga heb ik me de laatste jaren vooral verder verdiept in de zachtere, meer meditatieve vormen van yoga als Yin yoga , Restorative, en Yoga Nidra.

Yin yoga en meditatie opleiding: Stillness in Yoga, Doorn

Yin yoga en Anatomy: José de Groot

Restorative yoga opleiding: Lizzie Lasater

Yoga Nidra training: Barbara Kundig