Lichtwerk

        

       healing & lichttransmissies

 

Yoga, individueel & groepen

 

 

 

 Healing & lichtransmissies

 

Dolfijnen worden de engelen van de oceanen genoemd en zij leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en in eenheid. Dolfijnen en walvissen zijn geweldige healers en beschermers van het licht op de planeet aarde. Het zijn hoog geëvolueerde wezens die zich in verschillende dimensies kunnen begeven. Zij zijn hier om ons te begeleiden en ondersteunen op ons pad naar heelheid, het herinneren wie we in diepste wezen zijn: licht en liefde. (zie ook bij: ’DOLFIJNEN’ bovenaan deze website)

Door mijn jarenlange fysieke contact met de dolfijnen en walvissen in Hawaii, als ook door de Healing opleiding bij Linda Shay, ben ik door hen geiniteerd om een kanaal te zijn voor hun hoge liefdes- en lichtenergie. De Lemurianen en andere lichtwezens ondersteunen deze healingen.

Tijdens de healing lig je ontspannen op een tafel, in verbinding met de lichtwezens, dolfijnen, walvissen en hun klanken. 

Desgewenst kun je de energie ook via een afstandshealing ontvangen. Net zoals we niet fysiek met de dolfijnen en walvissen hoeven te zwemmen om hun helende energie te ervaren, is een afstandshealing net zo krachtig.

 

TARIEVEN:

* Healingsessie in Utrecht: €70 (75 - 90 min) . Dit is incl voor- en nagesprek. Evt verdere uitloop van de sessie is €10 per 15 min.

* Afstandsheaing: €50/uur (incl voor en nagesprek)

* Betaling kan contact of na factuur. 

 

 

 

 

Yin Yoga & Yoga Nidra

 

De zachtere vormen van Yoga als Yin Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra nodigen sterk uit om van ‘doen’ naar ‘zijn’ te gaan. Een weldaad voor het herstel van ons vaak overprikkelde zenuwstelsel.
 
Tijdens de Yin Yoga les zijn we vooral in zittende en liggende houdingen, die langer worden aangehouden (3-5 min).
De focus ligt hierbij op het stimuleren van het bindweefsel en de gewrichten door middel van strekking of druk, zodat deze herstellen, sterker en flexibeler worden. Tevens stimuleren we met de houdingen bepaalde meridianen (energiebanen) in ons lichaam, hierdoor worden de bijbehorende organen voorzien van nieuwe energie. 

Doordat je langer in de houding blijft is er meer tijd om met de aandacht naar binnen te keren en te observeren wat er gebeurt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De lessen zijn hierdoor rustig en meditatief van aard.

 

Wekelijkse groepsles:

* Kerkstraat 49, Utrecht: dinsdag 17.00 - 18.15u

                                    woensdag: 17.00 - 18.15u, en 19.30 - 20.45u.   

                                    €15,- per les. 

* Studio Akasha, Utrecht: maandag en dinsdag avond. zie: www.studioakasha.nl 

 

Individule les bij mij of jou thuis in Utrecht e.o.

€50 voor een les van 1.15u (excl evt reiskosten)

 

YIN YOGA WORKSHOP:

 

* Yin Yoga en Alchemy Crystal Bowls

   workshop op 30 oktober in UTRECHT


Ervaar de Yin houdingen in een warme omhulling van helende en pure klanken.
De trillingen van de kristallen klankschalen ondersteunen en versterken de werking van de houdingen. Je ontspant op een diep niveau. Na de lange Yin Yogales laat je je heerlijk omhullen in een klankbad met de ’Alchemy Crystal Bowls’. Deze schalen zijn van de hoogste kwalitiet kwartskristal en versmolten met edelstenen, mineralen en edele metalen om zeer resonerende en diep transformerende schalen te creeren. De pure klanken resoneren in je lichaam waarbij bepaalde tonen jouw energiecentra raken voor heling, evenwicht en meditatie.

Ervaring met yoga is niet nodig. 

Michaela Kress verzorgt het klankbad www.michaelakress.com    

 

datum: 30 oktober, 14,30 - 16.45 uur

Kosten: 27 - 33 euro, naar draagkracht

locatie: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht