Dolfijnen – ´engelen van de zee´

 

Dolfijn-energie is de frequentie:

 

van vreugde

van beweging

van creatie en stroming

stroom van liefde

stroom van overvloed

een opening van het hart

als nooit tevoren......

 

Dolfijnen zijn hoog ge- evolueerde wezens die in de Eenheid leven. Ze bieden ons een nieuw gewaarzijn aan. Hun grootste geschenk is het gevoel van onvoorwaardelijke liefde.

Zwemmend in hun nabijheid brengt ons weer in contact met  gevoelens van vreugde, liefde, harmonie en lichtheid, je herinnerend wie je in diepste wezen bent: licht en liefde.

 

Ontmoetingen met dolfijnen en walvissen leren ons over onze menselijke mogelijkheden en spirituele ontwikkeling.

Dolfijnen, en walvissen, communiceren via geluid ( hun sonar), via hun bewegingen, via de beelden die ze sturen. Ze werken met het electromagnetiese web van de aarde, en gebruiken de geleiding van het water om boodschappen over mijlen ver over te brengen.

Ze weten hoe te leven in de 3e dimensie en uit te stijgen naar de 4e en 5e dimensionele werelden tegelijkertijd. Zo geven ze ons voorbeelden over onze rijkere menselijke vermogens.

 

Ieder jaar migreren de Humpback whales – bultrug walvissen – van Alaska naar Hawaii. In de wateren rond Alaska bevindt zich veel plankton in het water waar ze zich mee kunnen voeden, en in het najaar zwemmen ze af naar het zuiden, naar de warmere wateren van Hawaii , om hun jongen te baren.

Zij herinneren ons aan onze immense grootsheid en wijsheid, ver voorbij we ook maar logischer wijs kunnen bevatten. Sommigen noemen hen ook wel de ‘ hoeders van de Akasha records – de bibliotheken van de planeet’.

In hun nabijheid zijn kan ons weer openen voor onze eigen innerlijke wijsheid, en het innerlijk ervaren van onze eenheid met het onmetelijke Al.

De walvissen hebben geen stembanden, maar zijn in staat om de hoogste en laagste tonen te produceren die ons menselijk gehoor kan horen. Vaak kunnen we al snorkelend de ongelooflijke diepe en heel hoge tonen van de walvissen horen. Ieder jaar ontstaat er een nieuw walvislied: een walvis herhaalt en herhaalt eenzelfde ‘ zin’, die door een andere walvis met een klankzin aangevuld wordt, en zo ontstaat een jaarlijks walvislied dat over mijlen te horen is. Dit is ook hoe walvissen met elkaar communiceren.